CREAR RECURSOS MUSICALS AMB GENIALLY

Genially és una eina que té una versió gratuïta molt complerta a través de la qual l’usuari pot fusionar la potència de el món online (internet, xarxes socials, etc.) i el disseny.

La versatilitat de l’eina permet crear continguts com presentacions, imatges interactives, infografies, mapes, presentacions, jocs… tot això sense tenir de coneixements de programació ni disseny i sense la necessitat de l’ús de diverses eines de creació de contingut.

En l’àmbit de l’educació el poden utilitzar tant mestres com alumnes per tal d’elaborar materials en els quals l’element principal és la imatge possibilitant, a partir d’aquesta, l’estructuració del contingut que es vol destacar mitjançant la interactivitat i l’aparició de finestres emergents. També és una bona eina per fomentar el treball col·laboratiu ja que permet fer treballs d’aquest tipus.

Els materials creats es poden compartir fàcilment mitjançant una URL o bé amb un codi d’inserció i podràs descarregar (jpg, HTML, pdf) si tens la versió de pagament.

IMATGES MUSICALS INTERACTIVES

 

 

Deixa un comentari