FITXES INTERACTIVES MUSICALS AMB LIVEWORKSHEETS

En aquests dies de treball a casa, ens hem hagut de reinventar en molts aspectes per poder oferir materials útils al nostre alumnat i intentar arribar a tots i cada un d’ells, amb els seus circumstàncies personals i familiars.

Liveworksheets® (There is life beyond paper) és una eina digital creada per Victor Gayol que permet transformar qualsevol document en format DOCX, PDF, JPG i PNG en exercicis interactius als quals també se’ls pot afegir àudios, vídeos, exercicis omple buits, activitats d’unir amb fletxes, arrossegar i deixar anar, i fins i tot exercicis de pronunciació a omplir per l’alumne utilitzant micròfon.

Entre els múltiples avantatges i opcions que ofereix l’eina, cal esmentar la possibilitat de realitzar la tasca des de casa, comprovar les respostes, enviar l’autocorrecció al mestre o mestra.

Juntament amb Joan @taulermusical hem elaborat fitxes de diferents temàtiques i nivells. A continuació trobareu els enllaços per accedir-hi.

 

MUSIMATES

 

 

MUSINOTES

A continuació trobareu els enllaços per accedir a les fitxes interactives per treballar el nom de les notes. D’una mateixa fitxa veureu que hi ha una versió amb ajuda, amb un apartat on recorda la posició al pentagrama de les notes que surten i una altra versió sense ajuda.

 

 

DICTATS RÍTMICS

 

Deixa un comentari