CREEM CÈL·LULES RÍTMIQUES

Objectius principals: crear una seqüència rítmica de 4 compassos combinant figures rítmiques i percudir la seqüència rítmica creada mantenint la pulsació.

Per a realitzar aquesta activitat utilitzarem les peces Musi·Rhytms. És un material de composició rítmica que permet als alumnes moure les peces físicament, en comptes d’escriure amb un llapis i paper, facilitant que es centrin en l’activitat creativa. Els alumnes es poden agrupar en grups de 3 o per parelles.

Per a realitzar l’activitat els proporcionarem les targetes rítmiques adaptades al nivell de cada grup, els números 2, 3 i 4 (targetes, imants, pedres pintades, dibuixos fets per ells, etc.) per escriure el compàs i línies divisòries que podeu fer vosaltres mateixos amb goma EVA.

Quan ja tinguin la composició podem demanar als membres del grup que ho interpretin simultàniament. Primer picant de mans i després es pot complicar fent que ho percudeixin amb instruments de percussió petita i percussió corporal. Finalment ho poden mostrar a tota la classe.

 

A la tenda trobareu el joc Musi·Rhythms relacionat amb aquesta activitat:
🛒Musi·Rhythms (135 peces)
🛒Musi·Rhythms (270 peces)

Nuria Mauricio

Deixa un comentari